Tuesday, September 28, 2010

=)

heheheh,,
tyme ak post nie ade ag 9ari bezday aku(7 okt 2010),,
saje je nak gtaw,,
blog aku suke ati la kan nak post ape,,
ermm actually ade jugak la bnda yg ak inginkan tyme bezday aku,,
kalau hadiah tuh ade la beberape kan,,
tp yg paling penting skali ak nak gak la orang yg rapat ngan aku wish,,
kalau  x ade la trase sikit an,,
heheheh,,


nak kek nie,,
tp fav kek tu kek tiramitsu,,
nak gak rase kek oreo,,
hahahahah,,,




suke jam swatch,,
atas nie antare design2 yang aku suke la,,
hehehe,,
=)

nie puwn comel jugak,,
xkesah la gmbar ape kat dalam,,
kalau leh nak gmbar teddy jugak la,,
suke sgtla snowball globe nie,,
kalau ade music n lampu skali puwn best,,

hahahaha...
rehan kau nie demandla kan,,
bialah kalau xdapat puwn at least ak taw ape ak nak tyme bezday ak,,
=)

kalau xde pape nnty bezday aku,
aku update lagi,,
heheheh,,,



1 comment:

AmaN_Sue said...

rehan dun forget my besday prsnt! =P