Wednesday, October 27, 2010

bahagianya :')

akhirnya terbukti kebahagiaan kamu,,,
setelah ak menyelongkar tentang kebahagianmu,,
xpayahla taw mane ak taw tntg kebahagiaanmu,,
pastinya ak bkn stalker,,,

ak??
ak masih begini,,
masih mencari cinta,,
sedih??
ade sedikit,,
tp biala,,
gembira??
ade jugak coz ape yang ak harapkan benar2 jd kat dirimu,,
ak harap kau akan terus bahagia,,,

cinta:
saye: xde pape biase jeh,,
(mungkin ak lum menjumpai cinta ak)
awak: bermakna

kenangan:
saye: smpai skrg xleh lpekan,,
xpelah
awak: byk knangan baru yg indah

bahagia:
saya: satu hari nnty,,
insyaALLAH,,
tp bkn dlm mase terdekat,,
awak: sedang bahagia

sayang & rindu:
saye: untuk sape??
mlainkan family n sahabat saye
awak: si dia,family n sahabat

seronok:
saye: sgt seronok masih ade teman n family d sisi
awak: lg sgt seronok dgn kehadiran die,,

as conclusion:
saye tumpang ngan kebahagiaan awak,,
=)



trimas dira alwan :p

nak taw x npe trimas kat minah nie,,
actually cmni aw,,
pg td die banguwn awal dlm kul 5 cm2,,
ak nie plak sensitip ble dgr bunyi2 tyme tdow,,
pasti terjage punye,,,
mlainkan terlalu penat mmg tdow xingat dunia la,,

ha then ak bguwn la,,
slalu tgk jam kat hp,,
tp kali nie xtgk plak,,
then ngan confidentnye ak g toilet amek wudhu,,
yakkkkk,,,
pas nad kua dr toilet die kate br kul5,,
ak ngan muka xbersalah masuk bilik,,
baring n tertdow,,,
si nad plak g menghafal mkt,,
hahahhahaha,,,

yesss!!
nad trima kasih aw,,
bazir tdow rehan 1jam,,
da la mlm smlm mcm ssh nak tdow,,,
hahahahha...

=p

Thursday, October 21, 2010

cartoon =)

last post b4 balik UiTM mlm nie,,
pabila gmbar kami ber-4 dicartoonkan,,
b4 tu nak thx kat RENA curik bnde nie kat blog die,,
hehehhe,,,
nmpak comel eh,,
sowie yerp sahabat,,,

nie hasilnya bila kami dicartoonkan:

dira alwan :)
nadya zul :)


ainul alias

gmbar nie ak uat berdasarkan perwatakan dowg,,
mcm nad n nadya dowg pkai spek,,
ainul x,,
ha lg satu nadya suke wane pink,,


heheheh,,,
dan yang nie gmbar ak dan siapakah??
rehan mengedik an nak edit2 gmbar,,
xpe2 owg single suke ati la kan,,
ak nak laki cam dlm gmbar nie,,
sebijik mcm saye,,,
ngeee~
=)



   

back to normal :)

~room8 =]~

okeyh rum8 saye dah kembali bersatu,,
ainul puwn da say sorry kat nadya n nad,,
same gak la nadya n nad da say sorry kat ainul,,
so yeay!!!!
pasni xde la masam2 muka lagi,,
n pesanan tuk ainul jgn cpt emotional,,
ikutkan ak,,
ak nak mara je kau sbb trase pasal bnde cmni,,
xpatut2,,
taw3!!!
okeyh sayang anda semua,,

~student~

sebelum nie saye student jgk,,
tp disebabkan dpt balik uma dlm 5ari cm2,,
rse cam status student tu ilang jap,,
mane xnye duk ngadap lptp n tb 24 hours gak la,,
bku ade la jugak bkak n stady tp bleh dibilang bpe jam je,,
so mlm nie nak betolak balik machang dah,,
so saye akan menjadi student sepenuh mase,,
dgn mase dihabiskan dgn stady dan stady,,
maklumla nak final nie kan,,
okeyh papepuwn gudluck to me yeh,,
go go rehan!!


p/s: nie post saye yang ke 100,,
yeay!!
saye ske berbloging =)

Wednesday, October 20, 2010

room8 :(

ape nie korang,,
tbe2 jd hambar jeh,,
xsyok r cmni,,
rehan da tlg sehabis mungkin tuk korang xpk bukan2,,
dah la kte nie kan sebilik,,
bnda kecik je puwn,,

to ainul: bkpo eh kau jd terlalu emotional disebabkan barney kau??
ak jd pelik,,
dowg bknnye koyak ke letak airliur ke dowg just nak berguraw jeh,,
ak ase xkasar gurauan die,,
ainul kau kne ingat kau pnah jgk sakitkan n lkekan ktowg,,
ak xnk cte kat cni coz bia die jd rahsia kte,,
so ak harap kau maafkan la dowg,,
bg ak kau marah dgn ayat yg sgt kasar kat dowg,,
dgn kau kate zalim,jahat,kejam semua tuh,,
ak taw barney tu bnda yg baru kau beli,,
n kau sayang,,
tp kau kne ingat bnda tu xleh bntu kau ape2,,
kau sanggup ilang kawan dr barney kau keh??
kau pk la balik eh,,
ak sayangkan kau,,

to nadya n nad: rehan xnk pihak mane2,,
rehan backup smue,,
sape suka bnda nie jadi kan,,
rehan da cbe sdaye upaye tuk redakan keadaan,,
maybe pasni korang leh berguraw ngan ainul tp kne mntak kbenaran die dulu kowt,,,
insyaALLAH okeyhla ainul pasni eh,,
korang jgnla pk sgt eh,,
maybe die rse gurauan korang kasar sbb korang post kat fb n blog,,
if rehan kat tmpat ainul,,
rehan ske kne buli gni,,
leh popular ckit,,
masuk blog pe semua kan,,
hehehehhe,,,
sayang nadia n nad!!

pesanan tuk sape2 jelah,,
jgn biarkan perasaan menguasai diri kita,,
coz akhir skali kita akan menyesal dan tertewas,,
to my beloved rum8,,
ak harap perkare nie dapat diselesaikan dgn sebaek2 nya,,
ingat nak final,,
xkan la tyme final masalh2 cmni nak jd kan,,
kang ak nie yg korang kate xde prasaan emo br taw,,
tp xtawla jd ke x nk emo tuh,,
heheheheh,,




iltsfdm!!
( i love them so fucking damn much)

excited =)


ini aiskrim malaysia kalau korang2 semua nak taw,,
sedap taw aiskrim nie,,
tyme zaman skola rendah ske sgt2 makan aiskrim nie,,
tp gmbar atas nie gmbar hiasan je la,,
xpnah lg ak rse yg wane biru tuh,,
kebiasaanya makan prisa milo,bandung,laici,asam boi,anggur,sirap dan sewaktu dgnnya,,
smlm br dpt makan aiskrim malaysia nie,,
suh adam blikan,,
thx adam,,
tp duit abah la,,
hahahhaha,,,

muke teruja bile dpt makan aiskrim,,
mcm xpnah makan puwn ade,,
hahahahha,,

********************************************

ade jugak rancangan fav ble balik uma,,
rancangan tyme kecik2 dulu eh,,
nak taw cte pe,,
hehehehh,,,
jeng3,,

hagemaru comel :)

ninja boy syok :)


hahhahahaha,,
rehan owh rehan,,
ngeh3,,

like and dislike ;)

~i like~
-makan
-tidow
-stady
-lelaki
-cinta jarak jauh
-warne hijau
-bantal pelok
-lepak ngan mereka ber-3
-merepek or uat lawak (kowt)
-kawad kaki n cmping
-uat kecoh
-on9 n dgr lagu
-berguraw senda ngan member2

~i dislike~
-gadoh
-dipermainkan
-date yg terlalu kerap (kre stahun 2kali ckupla)
-diperbodohkan
-dipulaukan
-kne denda =p
-di kate seperti jantan (ak pmpuan okeyh)
-owg mengate blakang
-hilang kawan a.k.a perpisahan

banyak lagi tp bialah,,
manusia nie macam2 kerenah,,
samela cam ak,,
ade yang suka n ade yang tak,,
so idup sebagai khalifah di bumi nie semua nie kne lalui jugak,,
walaupuwn ia sgt perit,,
tp kadang2 ia membahagiakan,,
manusia mmg xkan pernah puas,,
renung2 kan lah yeh,,
nasihat tuk ak jugak,,
=]

Tuesday, October 19, 2010

lelaki idaman =)

video

tringin nak laki cmni,,
but sangat susah untuk dapatkan lelaki yang sebegini,,
kita boleh merancang tuhan je yg menentukan,,
kan3,,

hot post!!

nak taw x pe yg hot post nie??
ha arinie cmane ntah tbe2 tergerak nak anta post nie kat fb,,
bunyi die cmni,,
" tahun 2010 tahun orang putus chenta,,
sape sokong,,
hahahah,,
=p"

mmg dpt respond dr rmai orang,,
suke2,,,
rmai jugak yg like n rmai jugak yg komen,,
ade jugak yang bangkak,,
tp kalau ikut ramalan yang ak uat sniri,,
mostly mbr or orang yang rapat ngan ak hilang chenta tahun nie,,
mungkin bkn jodoh kami kowt tahun nie,,
xpe2 ak doakan sape2 yang single smoge dipertemukan jodoh yang lebih baek dr sebelum nie,,
n kpd yg dah berbahagia pd tahun 2010 nie truskan ngan kebahagiaan anda,,
jagelah pasangan anda sebaek2 nya,,

yesss!!!
rehan jiwang!!!
like!!
hahahahah
=p

Monday, October 18, 2010

rutin harian =)

seperti biase,,
rutin harian bile kat uma,,
kembali kepada big eater,,
giler la kan,,
adoi control2,,
tp kali nie cti de matlamat len selain makan dan on9,,
iaitu stady,,
bawak balik buku far n mkt je,,
so kne stady tuk 2sbjek tu dulu la,,
rehan focus2 jgn terlalu leka okeyh,,
 
***********************************************

bagaimane la rum8 saye kat kolej tuh,,
ntah makan ke x,,
nadya zul n dira alwan,,
pndai2 la korang makan eh,,
jgn rehan balik due2 kurus kering,,
heheheh,,,

homesick =)

akhirnya perasaan homesick ilang bile slamat smpai mlm smlm,,
pape puwn thx tu 'mat jue' coz anta ak g stesen,,
sebaek smpat aw,,
die lmbat plak amek coz bz,,
sebaek tyme tu lan ade die terpakse suh drebar bas tunggu jap,,

tyme perjalanan biase2 jela,,
benti 2kali tuk solat,,
cme frust ckit tmpat die bnti tu makanan xbpe nak sedap,,
so menahan lapar jela,,
seyes lapar giler2 tyme dlm bas,,
adui,,
ha ak smpat gak bercerita ngan lan,,
agak lucu n byk gak la ak korek,,
maaf ye lan,,
hahahahahha
thx jugak kat dira alwan n fazreq afiq coz msg ak tyme dlm bas,,
ilang la skit buhsan,,
=)

setibanya di putra,,
truwn bas thx to lan coz angkat kan beg,,
heheheh,,,
mule2 ak nak angkat sniri tp lan offer ak okeyh jela,,
coz mmg berat puwn beg tuh,,
ermm after that ajak abah g makan,,
coz sangat2 lapar an,,
then baru balik umah,,

alhamdullilah,,

Saturday, October 16, 2010

stady week ;)

stady week a.k.a minggu ulangkaji,,
tyme nie plajar uitm kebanyakannye menghabiskan mase mereka dgn stady,,
samela cam aku gak,,
study week stat
15 okt smpai 24okt,,
tp stady ak lme ckit coz 1st paper stat
30okt - marketing
3nov - akaun
6nov - law
9nov - taxation
14nov - costing
ha tu la jadual final aku,,
bleh la gap2 die tu smpat stady,,
so dikesempatan nie,,
nak ucapkan gudluck la kat sahabat2 yang akan menduduki final,,
smoga anda semua berjaya,,
same2 kita mencapai impian masing2,,
chaiyookk2!!

ALL THE BEST !!!

Thursday, October 14, 2010

yang teristimewa :)


 saye dah ready tuk post yang ini,,
luahan hati saye selame hampir 5bulan sy simpan,,

=]
Siapa eh??
Die? Awak? Kamu?
Sape2 jelah kowt,,
Hehehehe,,,
Actually adelah insan nie yang terlalu istimewa dalam idup ak.
Masih yang lame tiada yang baru.
Tp bagi aku jelah.
Bagi die xlah kowt sebab die dah de yang baru.
Kan3,,
Sblum pape saye nak mntak maaf coz cite nie kat blog,,
Kalau awak bace puwn awak anggap la insan yg saye maksudkan nie bukan awak.(walaupuwn hakikatnye awak)
Ermm kenal kamu satu anugrah or hadiah yang paling sronok yg owg pnah dapat.
Tp hanya bertahan 2tahun jeh.
Actually owg xleh trima sebab kamu cepat sgt dpt pegganti owg.
Bg owg bulan 5 tuh bln paling malang dalam idup owg coz:
-1st tuh genap 2 tahun ngan kamu
-2nd tuh berakhir hubungan owg ngan kamu
-3rd tuh kamu de pegganti owg
Kadang2 tertanye2 nape terlalu cepat coz xsmpai sbln putus ngan awak,awak ade yg lain.
Mungkin tyme awak ngan saye awak dah minat kat die kan.
Tp awak xpnah gtaw saye.
Kalau awak ade kat tempat saye mesti awak akan rase ape yang saya rase.
Tp awak saye xsalahkan awak jugak coz mungkin salah saye coz saye xpnah uat awak gembira ngan saye.
Saye xberdendam ngan awak langsung.
Pernah kawan2 saye kate “rehan,nape kau xtanye awek die cmane leh kaple?”
Tp saya rase lebih baik saye berdiam diri,,
Walaupuwn kadang tuh uat orang terseksa tp bialah,,
Since xbersame awak banyak perkara yang saye risaw tentang awak,,
Terutama skali kesihatan awak,,
Tp saye uat2 xrisaw sbb saye taw awek awak leh jage awak lebih baek dr saye.
Bila awak jauh dr hidup saye,saye pernah rase putus asa sangat2 tp saya xpnah gtaw sape2,,
So pengubat saye bila saya rase sedih n rindu awak saya nangis,,
Betol ckp pepatah hargailah owg yang sayang kita tuh sepenuhnya,,
Maybe sbb awak rase saye xhargai awak bnda nie jadi antara kita,,

 “orang yang menyintai kamu xpernah mampu memberikan alasan knape dia menyintai kamu,
Yang dia tahu dihatinya hanya ada kamu satu2 nya,
Walaupuwn kamu sudah memiliki dan dimiliki,
Dia tidak pernah peduli,
Baginya yang penting kamu bahagia dan kamu ttp menjadi impianya,
Dan dia sentiasa merindui kamu,
Dia menerima kamu apa adanya,
Ingin tahu tentang apa saja yang kamu lalui sepanjang hari ini,
Ingin tahu kegiatan kamu bukan bermaksud mengongkong kamu,
Tapi ambil berat tentang kamu,,
dia akan belajar mengemari apa2 jua kegemaran dan kesukaan  kamu,
Dihatinya kamu yang terbaek walaupuwn mungkin kamu cuba menjauhkan diri drpdnya,
Dia akan menyedari dan akan menghilang dari kehidupan kamu,
Walaupuwn hal itu membunuh hatinya sendiri,
Jika disuatu saat kamu merinduinya kembali,
Dia akan menunggu kamu kerana sebenarnya dia x pernah carik yang lain,
Dia sentiasa menunggu kamu,
Dia xmemaksa kamu memberikan sebab atau alasan walaupuwn hatinya meronta ingin tahu,
Saat kamu pinta dia belalu dia akan pergi tanpa menyalahkan kamu,
Kerana dia benar2 mengerti apa itu CINTA”

Saye suka sajak atas nie,,
Kalau saya tringat kat awak saye salalu bace msg nie kadang2 tu brangan sorang2 yang awak akan jadi milik saye,,
Tp tu sume angan dan mimpi saya jeh,,
Walaupuwn saye taw ia xkan jadi reality dah,,
Hehehhe,,
Sebab saye taw awak seorang yang setia,,
 Saye sebenarnye  nak sangat awak jadi milik saye dunia akhirat,,
Saye maybe nampak cam desperate kat awak tp saye puwn xtawla,,
Maybe ade yang akan kate saye bodoh coz bertepuk sblh tangan,,
Tp biala maybe saye perlukan mase yang sangat2 banyak tuk lpekan awak,,
N maybe satu hari nnty saye betol2 boleh lpekan awak,,
Dan bile saye dapat lpekan awak sepenuhnya saye harap awak xdatang lagi dalam hidup saye,,
Saye xnak pnah knal sape awak,,
Kat mane saye knal awak n semuanya la,,
Andai kate kita terserempak or pape awak anggap awak xknal sape saye,,
Ermm tu jelah saye nak cte bg sesi yang teristimewa nie,,
Coz selebihnya biala diri saye je yang taw semuanya,,
Lastly tulus ikhlas dari saye,,
-smoge awak berbahagia disamping orang yang tersayang
-jage kesihatan awak,makan ubat bile sakit taw,,
-stady molep2 deh coz skrg nak crik keja susah,,
(xdop duit kang xleh kawin nnty),,heheheh
-jadilah insan yang sentiasa mendekati diriNYA,,,
-jangan terlalu leka dengan duniawi n crikla ilmu untuk akhirat jugak,,
-ha xlpe jugak jage makan,,makan banyak2 bia nmpak tough skit,,heheh,,
-maintain baby face n cute slalu =)

Lastly dr saye:
Saye sayangkan awak,,
Saya chentakan awak,,
Saya rindukan awak,,
Saya perlukan awak,,
Saya nak bersama awak,,
               luaran saye memang saye nampak ganas or kasar sampai rum8 saye kate saye xde prasaan,,
               tp dlaman, saye je taw sape saye yg sebenarnya,,
saye manusia biasa yang selalu uat silap,,
manusia biasa yang perlukan kasih sayang,,
manusia biasa yang ade perasaan sedih,gembira,marah,,
 so saye nak mntak maaf kat awak andai awak bersame saye,awak  xpernah bahagia,,
n saye harap awak akan bahagia ngan pilihan awak,,
saye akan sentiasa rindukan kenangan2 yang pernah kita bina,,
trima kasih HARIZAKRAM,,

p/s: saye masih simpan gmbar awak kalau awak nak taw,,
ade la dlm 100++ lg,,
saye akan delete satu hari nnty,,,








gile webcam =)

nie cte pasal kelmarin la,,
patutnye pas makan tuh ktowg de perjumpaan ngan dekan perakaunan,,
disebabkan cam skema ckit an,,
ktowg puwn g,,
xsmpai stgh jam kat dewan ktowg puwn balik bilik,,
buhsan weyh,,
then balik bilik trus bkak laptop ak,,
dan kami berWEBCAM,,
mmg sgt gile la kami tyme tuh,,

1st captured:

<3<3<3
kepoyoan berlaku :p,,
kegilaan terserlah :p


2nd captured:

tyme nie pas abs test far ari jumaat,,
balik2 terus xpk ape,,
bkak lptop and terus berwebcam,,
nie hasil die,,


keayuan terserlah :) 

kesengalan bermula :)
kehudusan melanda :p


nie la actually kegembiran saye bile bersame bff saye,,
saye sayang mereka sgt2,,
susah saye,,
senang saye,,
mereka selalu ade,,
mereka tetap yg terbaek tuk saye,,,


love u sister so fucking damn much!!!
=)

Tuesday, October 12, 2010

Muet 2010

b4 muet:
yes arinie test speaking muet,,
kpale kosong xde pape puwn,,
tggal masuk n ckp jela nnty,,
adui seyes takut giler nie,,
cmane eh nak tenang n xnerves eh,,
harap2 xjd kaku ble kat bilik tu nnty,,
wish me luck yeh,,,
=)
semase muet:
yes semua ade,,
gagap ade,,
bm ade,,
pelat ade,,
dek kerana nerves teramat,,
tp examiner mcm baek,,
hope dapat result okeyh,,
amin
=)
selepas muet:
disebabkan bguwn sgt awal tnpe bersarapan,,
masing2 pnye perut berkeroncong,,
so pe ag lepak akira,,
ha kat akira ayat sikit brather kat sne mntak air free,,
wah dapat jugak air teh o beng 2 free,,
suke2,,
=) 

Sunday, October 10, 2010

~buku oh buku~

nak ctenye last week ak de ckp test full,,
tp actually banyak yg ditunda ke minggu nie,,
kre minggu nie full satu minggu test,,
td jeh quiz mkt,,
isnin : test law
slase : speaking test muet
khamis : test bel n quiz far
jumaat : test far
ahad: test mkt
yang uat ak panas ckit nie ak n ainul br je plan nak balik jumaat pas test far,,
tgk2 test mkt lect nak uat ari ahad,,
nak uat awal lect xbagi,,
so terpakse la tunda mase balik,,
tyme2 homesick nie plak byk prob,,
geram2,,
tp xpela jnji dpt balik uma,,

so pape puwn knela bersabar,,
=)

hari bermakna =)

7okt2010,,
bezday saye,,
lmbat post sbab line kat kolej xelok,,
ermm sblm mlm kejadian ak n geng2 komander ade
majlis anugrah kecemerlangan n sambutan hari raya kesatria negara..
so tyme jam menunjukan 2400 bersamaan hari khamis,,
ak masih di medan ilmu tuk kemas2 tmpat,,
jadinya orang yang 1st wish adelah geng2 n family komander ak,,
actually ade sowg bff ak wish sblm kul12 sara namenye,,
then mulalah msg wish masuk dlm inbox,,
nak senaraikan mmg byk,,
tp ade satu msg yg paling ak suke,,
"happy birthday smoge panjang umur dan murah rezki dan berjaya dalam hidup 
dan jgn lupa solat dan berdoa kpd Allah.
PELUK SAYANG daripada ibu n adik2"
peluk sayang angah jugak tuk ibu n adik2,,
tyme bezday ade jugak bkak fb,,
rmai jugak yang komen smpai xterbalas semua komen,,
pape puwn saye nak ucapkan trimas bebanyak kat:
-family yang sangat2 terchenta
-spupu n sdare2 saye
-bff saye
-sahabat saye yang br kenal mahupuwn yang lama
-senior n junior saye
-abg,kakak n adik2
coz wish bezday saye,,

9oktober2010,,
ermm tyme nie komander kesatria ade uat camping,,
ermm cmping tuk komander n skuad khas la,,
pagi tuh platih skuad khas ade uat abseiling,,
pas dowg selesai uat ade certain2 komander uat gak,,
n ak dipakse oleh komander2 tuk uat abseiling,,
so ngan muka terpakse nye ak puwn nek la,,
tyme pkai harness tuh ade suare sumbang berkate,,
"woi rehan besarnye pinggang kau",,
kuang hasam pnye yoi,,
xpe2 nnty ak kurus br ko taw,,
hahahhh,,
then tyme sblm turun abseiling kne lapor dulu kat anchorman,,
ak xtaw la ak nerbes ke ape kan,,
smpai lapor puwn salah,,
ak lapor cmni,,
"assalamualaikum komander dengar sini semua sekali"
ha maw kne gelak ngan komander2 lain,,
sebaek ak xabis kan ayat tuh,,
malu wes,,
hahahhahahah,,,
next pas selesai abseiling g toilet tman nurul,,
ha then ak kua toilet k.ida pggil ak,,
perbualan kami:
k.ida : rehan ikut k.ida jap ade bnde nak ckp
rehan : pe die k.ida ckp jela kat cni
k'ida : xleh2 meh g kat hani sane tuh
rehan: ala k.ida ckp jela kat cni
then nurul datang die pegang ak,,
ha yesssss!!
akhirnya ak terkena gak,,
dibalingnya ak ngan telur,,
paham2 jela telur bau die cmane kan,,
xabs ag ngan telur ak kne siram ngan air n kne tolak masuk sungai,,
ha mujur tyme tu xde tepung,,
tp pape puwn seyesly ak njoy sgt2 walaupuwn terpakse menanggung busuk bau telur tyme tuh,,
thx bebanyak kat family kesatria coz knekan ak,,
1st tyme kne teruk cmni,,
sblm nie xpnah kne ag cmni,,
njoy sesangat2!!!
tp xbest nye sbb xtgkap gmbar so xdptla nk tgk kehudusan ak tyme tuh,,
hahahahah,,

SAYANG ANDA SEMUA!!!
~muaaahhhhh~
:)

Tuesday, October 5, 2010

new partner =)

ape yang aku mksudkan ngan teman baru nie,,
actually die teman ak tyme nak tidow la,,
comel sangat die,,
memang sedap sgt dipeluk,,
warne die puwn warne fav ak,,
wane ijau,,
ermm ak namekan die toby,,
heheheheh,,
bezday die nie 25/9/2010,,
=] 



comel kan,,
suke sgt2!!

serabut!!!

macam biasa la kan nak kat2 final nie,,
test ke-2 menyerang,,
maw dalam sminggu 4 test direct terus,,
mmg mengelegak otak nak bace semua,,
tax n mkt (6okt)
~bezday saye (7okt)~
,,hahahaah,,
maf (8okt)
far(9okt)
ngan ditambah lagi keje sbg biro logistik prog kesatria lg,,
pergghh penat daw minggu nie,,
hujung minggu plak de cmping,,
adui ntah sempat ke x nak cover tuk far nnty,,
PECAH PALE!!

hendak seribu daye xnk seribu dalih,,
(sesuai ke ngan post ak nie)
hahahah

7 days

Ermm nnty tyme bezday ak msti dapat msg dr celcom suh approve yg 7hari free kol n free msg tuh..
Nak approve ke x eh??
Sbb xtaw nak kol n msg sape puwn,,
Mmg la ade beberape insan yg terpilih num die ak 8pax.
Dulu kalau approve ade je insan yg aku kol tp skrg teeeettttt(no answer)
so, sekarang nie nak ke x approve 7hari kol tuh??
Rehan cpt decide sblm terlambat..
Heheheh,,
=]

p/s: actually dah approve dah
hehehheeh,,,

2 okt 2010

Akhirnya ak dapat gak bace sang mantan si Ainul tuh. Seyesly mmg penat sgt la kan bace cite die tuh. Patutla bpe kali die buat xpost2 sbb panjang sgt. Leh uat novel lagi kowt.
Hahahaha..

Next, tyme ptg tuh boleh plak an ak tnye kat rum8 ak pasal prasaan menjelang bezday an.
Ermm ak mcm nerbes plak nak tunggu bezday nie. Nak tergelak puwn ade.
Ase cam risaw jeh kalau dowg “pulau” kan ak ke an.
Seyesly bab “pulau” nie cam xminat la.
Heheheh,,

Ermm tyme pagi tuh ak bangun awal taw ngan rum8 coz konon2nya nak carik pastyear law.
Then g la libry tgk2 libry ttp plak an..
Mmg hampagas sgtla kan,,
Tp xpela lepak la terminal B dapat on9 fb jap..
Laju line syok3!!!

Hahahha,,
Maafla cte cam tunggang terbalik skit..
Maklumla BM hebat sgt an,,
Xtaw intro mane satu..
=]