Tuesday, October 12, 2010

Muet 2010

b4 muet:
yes arinie test speaking muet,,
kpale kosong xde pape puwn,,
tggal masuk n ckp jela nnty,,
adui seyes takut giler nie,,
cmane eh nak tenang n xnerves eh,,
harap2 xjd kaku ble kat bilik tu nnty,,
wish me luck yeh,,,
=)
semase muet:
yes semua ade,,
gagap ade,,
bm ade,,
pelat ade,,
dek kerana nerves teramat,,
tp examiner mcm baek,,
hope dapat result okeyh,,
amin
=)
selepas muet:
disebabkan bguwn sgt awal tnpe bersarapan,,
masing2 pnye perut berkeroncong,,
so pe ag lepak akira,,
ha kat akira ayat sikit brather kat sne mntak air free,,
wah dapat jugak air teh o beng 2 free,,
suke2,,
=) 

2 comments:

ryna. said...

rehan, HAPPY BELATED BIRTHDAY ! im so sorry. gile gile sorry for the late wish. seriously mmg lmbt gile an, tak gune betol aku nie. aku igt, sumpah igt. tapi tak sampai-sampai nak wish kao. mase tu aku ade trip so agak laa byk bnde kena pikir. ishh, sorry again.. hari tu nampak kao mase muet. aku pun same jgk 13hb pukul 11am. tp nak tegor pon macam rushing sbb group aku da masok bilik tu and kao pulak tengah best gelak2 dgn mmbe2 kao. uhuu. sorry rehan, nway good luck for final ! sayang kao sgt. <3 ;)

ReHaN aZmAn said...

its okeyh la awak,,
jnji kao xlpe weyh,,
biase la tuh bz2 nie kan,,
nway thx taw,,
tp an disebabkan lmbat wish nak adiah,,
hehehheh,,,
just kidding,,
sayang kau jugak sahabat :)<3
n gudluck jugak final nnty,,
do ur best,,,