Thursday, October 14, 2010

yang teristimewa :)


 saye dah ready tuk post yang ini,,
luahan hati saye selame hampir 5bulan sy simpan,,

=]
Siapa eh??
Die? Awak? Kamu?
Sape2 jelah kowt,,
Hehehehe,,,
Actually adelah insan nie yang terlalu istimewa dalam idup ak.
Masih yang lame tiada yang baru.
Tp bagi aku jelah.
Bagi die xlah kowt sebab die dah de yang baru.
Kan3,,
Sblum pape saye nak mntak maaf coz cite nie kat blog,,
Kalau awak bace puwn awak anggap la insan yg saye maksudkan nie bukan awak.(walaupuwn hakikatnye awak)
Ermm kenal kamu satu anugrah or hadiah yang paling sronok yg owg pnah dapat.
Tp hanya bertahan 2tahun jeh.
Actually owg xleh trima sebab kamu cepat sgt dpt pegganti owg.
Bg owg bulan 5 tuh bln paling malang dalam idup owg coz:
-1st tuh genap 2 tahun ngan kamu
-2nd tuh berakhir hubungan owg ngan kamu
-3rd tuh kamu de pegganti owg
Kadang2 tertanye2 nape terlalu cepat coz xsmpai sbln putus ngan awak,awak ade yg lain.
Mungkin tyme awak ngan saye awak dah minat kat die kan.
Tp awak xpnah gtaw saye.
Kalau awak ade kat tempat saye mesti awak akan rase ape yang saya rase.
Tp awak saye xsalahkan awak jugak coz mungkin salah saye coz saye xpnah uat awak gembira ngan saye.
Saye xberdendam ngan awak langsung.
Pernah kawan2 saye kate “rehan,nape kau xtanye awek die cmane leh kaple?”
Tp saya rase lebih baik saye berdiam diri,,
Walaupuwn kadang tuh uat orang terseksa tp bialah,,
Since xbersame awak banyak perkara yang saye risaw tentang awak,,
Terutama skali kesihatan awak,,
Tp saye uat2 xrisaw sbb saye taw awek awak leh jage awak lebih baek dr saye.
Bila awak jauh dr hidup saye,saye pernah rase putus asa sangat2 tp saya xpnah gtaw sape2,,
So pengubat saye bila saya rase sedih n rindu awak saya nangis,,
Betol ckp pepatah hargailah owg yang sayang kita tuh sepenuhnya,,
Maybe sbb awak rase saye xhargai awak bnda nie jadi antara kita,,

 “orang yang menyintai kamu xpernah mampu memberikan alasan knape dia menyintai kamu,
Yang dia tahu dihatinya hanya ada kamu satu2 nya,
Walaupuwn kamu sudah memiliki dan dimiliki,
Dia tidak pernah peduli,
Baginya yang penting kamu bahagia dan kamu ttp menjadi impianya,
Dan dia sentiasa merindui kamu,
Dia menerima kamu apa adanya,
Ingin tahu tentang apa saja yang kamu lalui sepanjang hari ini,
Ingin tahu kegiatan kamu bukan bermaksud mengongkong kamu,
Tapi ambil berat tentang kamu,,
dia akan belajar mengemari apa2 jua kegemaran dan kesukaan  kamu,
Dihatinya kamu yang terbaek walaupuwn mungkin kamu cuba menjauhkan diri drpdnya,
Dia akan menyedari dan akan menghilang dari kehidupan kamu,
Walaupuwn hal itu membunuh hatinya sendiri,
Jika disuatu saat kamu merinduinya kembali,
Dia akan menunggu kamu kerana sebenarnya dia x pernah carik yang lain,
Dia sentiasa menunggu kamu,
Dia xmemaksa kamu memberikan sebab atau alasan walaupuwn hatinya meronta ingin tahu,
Saat kamu pinta dia belalu dia akan pergi tanpa menyalahkan kamu,
Kerana dia benar2 mengerti apa itu CINTA”

Saye suka sajak atas nie,,
Kalau saya tringat kat awak saye salalu bace msg nie kadang2 tu brangan sorang2 yang awak akan jadi milik saye,,
Tp tu sume angan dan mimpi saya jeh,,
Walaupuwn saye taw ia xkan jadi reality dah,,
Hehehhe,,
Sebab saye taw awak seorang yang setia,,
 Saye sebenarnye  nak sangat awak jadi milik saye dunia akhirat,,
Saye maybe nampak cam desperate kat awak tp saye puwn xtawla,,
Maybe ade yang akan kate saye bodoh coz bertepuk sblh tangan,,
Tp biala maybe saye perlukan mase yang sangat2 banyak tuk lpekan awak,,
N maybe satu hari nnty saye betol2 boleh lpekan awak,,
Dan bile saye dapat lpekan awak sepenuhnya saye harap awak xdatang lagi dalam hidup saye,,
Saye xnak pnah knal sape awak,,
Kat mane saye knal awak n semuanya la,,
Andai kate kita terserempak or pape awak anggap awak xknal sape saye,,
Ermm tu jelah saye nak cte bg sesi yang teristimewa nie,,
Coz selebihnya biala diri saye je yang taw semuanya,,
Lastly tulus ikhlas dari saye,,
-smoge awak berbahagia disamping orang yang tersayang
-jage kesihatan awak,makan ubat bile sakit taw,,
-stady molep2 deh coz skrg nak crik keja susah,,
(xdop duit kang xleh kawin nnty),,heheheh
-jadilah insan yang sentiasa mendekati diriNYA,,,
-jangan terlalu leka dengan duniawi n crikla ilmu untuk akhirat jugak,,
-ha xlpe jugak jage makan,,makan banyak2 bia nmpak tough skit,,heheh,,
-maintain baby face n cute slalu =)

Lastly dr saye:
Saye sayangkan awak,,
Saya chentakan awak,,
Saya rindukan awak,,
Saya perlukan awak,,
Saya nak bersama awak,,
               luaran saye memang saye nampak ganas or kasar sampai rum8 saye kate saye xde prasaan,,
               tp dlaman, saye je taw sape saye yg sebenarnya,,
saye manusia biasa yang selalu uat silap,,
manusia biasa yang perlukan kasih sayang,,
manusia biasa yang ade perasaan sedih,gembira,marah,,
 so saye nak mntak maaf kat awak andai awak bersame saye,awak  xpernah bahagia,,
n saye harap awak akan bahagia ngan pilihan awak,,
saye akan sentiasa rindukan kenangan2 yang pernah kita bina,,
trima kasih HARIZAKRAM,,

p/s: saye masih simpan gmbar awak kalau awak nak taw,,
ade la dlm 100++ lg,,
saye akan delete satu hari nnty,,,








2 comments:

AmaN_Sue said...

sedih bce citer ni..huhu sob3 T_T
sabar la rehan..aman ade,jgn risau.opss hua3 =P

ReHaN aZmAn said...

huhuhu,,
ntahla aman nape t'tbe nak cte kat blog pasal nie,,
bialah,,