Sunday, May 8, 2011

At last =(

siapa yang ingin kan perpisahan??
perpisahan satu benda yang sangat perit dlm diri ak,,
tp nak or x kne jugak lalui,,

tanggal 30 april 2011,,
hari terakhir paper ak,,
n hari terakhir jugak ak bersama dia n mereka,,
giler sedih sgt2 la,,
mula2 ingat bleh kawal airmate,,
tp at last mengalir jugak airmate ak,,
sangat sedih n trase berpisah ngan geng2 UiTM Machang,,
n sedih jgk tgalkan adk bradik Kesatria,,
nak citer kenangan mmg sangat5 banyak,,
kat sni ak nak cter org2 yang terdekat ngan ak la,,

azifatul nadira
-selaku rum8 ak dr sem1 lg,,mmg banyak la knangan ngan die,,
die mmg slalu kne buli ngan ak,,lagi2 kalau die nak menggatal mmg kadang2 tu sembur jgk la,,
tp slalu kalau rehan tgur benda baek kan,,benda yang sepattnye rehan tgur,,kan3,,
ermm slame rehan knal ngan nad rehan xbyk sgt trase ngan nad,,
sebab nad kalau blaja xkdekut,,
kalau bab makan puwn xlokek,,
mmg best sgt5 la mbr ngan nad,,
untuk nad kan,,kalau ade rezki kte sambung blaja skali,,
if xde rehan doakan nad akan berjaye dunia akhirat,,
ag satu jgn terlalu lurus,,ikut cakap mbr sgt,,
rehan xnak nad senang dipergunakan,,nak nad jd brani bersuare,,
pape jgn lpe rehan taw,,
susah senang byk jgk cte2 ngan nad,,
rehan mintak maaf sgt5 if slame kte rum8 kawan smue rehan ade uat nad trase,,
taw3,,sory sesangat!!!
nad ade satu ayat nie nad kne ingat taw " rindunya jam CASIO rehan",,hehehhehh,, =p

ainul ashikin
- ha minah nie lg sorg rum8 den dr p3 lg,,cte masalah ngan die dlu,,
kadang2 keras pale suke jugak gaduh mulut ngan ak,,tp last2 xtaw la sape menang,,
tp gaduh xpnah smpai bertumbuk la,,ag satu sejak die single mmg die senang nak emo n trase,,
kadang2 macam nak lempang jeh,,hahahah,,xdelah,,
tp mmg klakar la kalau die uat ayat2 touching nie,,macam pe ntah,,
die mbr seperjuangan ak jugak dlm komander,,,
actually byk jgk spend tyme ngan die sebab kalau cti sem ke ujung minggu ke mmg muke die je la ak ngadap,,
mane xnye cti sem n ujung minggu mmg pnuh aktiviti komander kan,,
untuk kau ainul,,
mmg xnafi la ak nie berkira sikit sebab kalau ak anak datuk ak xpandang seposen puwn,,
ade je kadang2 terlepas pandang gak utang kau tuh,,tp malas nak mintak jeh,, =p
nak bg pesanan kat kau ak da tulis puwn kat buku tuh,,
satu jeh ak nak kau ingat BERANI,,tu jeh,,
pastu nak mintak maaf kat kau if kau ade trase ngan ak yeh,,
kadang2 bile kite uat silap nie kte xsedar,,
ak stakat nie xde trase sgt ngan kau,,kau ok lagi lah,,
jgn lpe ak bile da ade geng baru,,
ermm ak tertanye2 la bab mane nye yeh EGO ak tu tinggi kalahkan laki??
nak taw jugak,, =)

nur nadiah
-makcik nie ag sorg la,,rum8 ak since part4,,tu puwn kbetulan die,ak n ag due kat ats nie xdpt kolej,,
if x xdela ktorg sbilik,,minah nie kuat sesangat la touching,,
paling best ak pnah curi TEDDYMAN die smpai die nak nanges,,hebat kan ak,,
heheheheh,,,
untuk nadya nie die ngan ak slalu geng ble ade sesi luahan prasaan la,,
mmg ak n die la yg byk ckp berbanding yg laen,,
untuk kau nadya actually slame rum8 ngan kau ak ade trase ngan kau,,
tp ak diam jeh,,kalau kau prasan la kan kadang2 tuh kau ssh nak trima pandangan org ,,
tp kadang2 tuh kau xreti plak nak uat kptusan xpaham jugak ak,,
tp xpela bnda da lepas puwn ak puwn da xpk da sbb maybe tu diri kau kan,,
ermm so ak nak mintak maaf ngan kau if ak de uat salah ngan kau jgk,,
pasal sorok teddyman kau tu sory la yeh,,guraun ak sbg rum8,,
nnty bnda2 nie la yg kau akan rindu,,
rehan minah yang suke curi teddyman ak,,heheheh =p
untuk kau jugak if xde rezki kte smbung skali kau jage diri taw,,
pasni kau kne pandai uat kptusan lagi2 bab2 makan,,
buang sikap "tak tahu" kau,,
lastly jgn lpekan ak yeh,,sonok dpt kenal n serum8 ngan kau,,

mfamm


.............................................................................................................
akan diberitahu kemudian,,
hehehehh,,,
<3 xoxoxoxo <3

group B
sahabat-sahabat,adik beradik ak since ak part2 smpai part6,,
banyak suka duka ak ngan dowg,,
mmg sgt5 seronok bile dapat kenal korang,,
xkan lpekan korang dunia akhirat,,
grup B tetap the best sebab ape2 jadi kte tetap kuat pertahankan grup kte,,
seronok dapat outing ngan korang,,
tiap semester mesti ade outing ngan korang cme sem 6 je ak xdpt join korang,,
ak nak mintak maaf if slame ak dlm kelas B,,korang de trase ngan ak,,
kadang2 tu ak xsedar silap ak,,
wish ak tuk korang smoge korang berjaya dunia akhirat,,
jangan lpekan ak yeh sebab ak xkan lpekan korang,,
untuk ain,yuna,fida,wanie,mekpah,fatin,sufi,irah,ilah,hani,feda,
syakir,hazwan,kerol,wamusya,aiman,aidil,rukaini,
nabil,lan,bendahara,hazarin,apiz,poknik
ak sayang korang semua!!!
=)
ak harap dgn adenya group B dlm fb tuh kte dpt lg eratkan ubgan kte,,

Kesatria Negara
-dunia ak life ak tyme kat UiTM,,ak akan rindukan aktiviti2 kesatria sepanjang ak jd komander,,
dr mula ak jadi komander part3 smpai ak part6,,
banyak jugak kenangan manis,pahit semua2 la ngan korang,,
korang umpama adik bradik ak dlm UiTM,,,
untuk badge ak jun08
nad,sue,reen,hani,k.idah,tiqah,yana,dilah,lin,nurul,e'e,echang,
anip,anis,saadah,ujah,farah
ak doakan korang berjaya dunia akhirat,,
untuk anip,anis,saadah,ujah n farah ak harap korang dpt truskan perjuangan ktorg n jage kesatria sebaek yang mungkin,,
untuk selaku adik2 k.rehan dis08 n dis10,,
k.rehan arap korang dapat jage kesatria sebaek mungkin,,
lastly k.rehan sayang korang!!
rerajin contact pasni,,
xthrough hp,through Fb puwn bleh,,
nak mintak maaf jugak kat semua if ade uat silap pape if ade trase pape,,
setiap manusia pasti akan mlakukan kesalahan,,
=)

panjang umur kita jumpa lagi taw,,
kenal ngan korang mmg bawa kenangan yang ckup manis dalam hidup ak,,
trima kasih semua!!
<3<3<3

2 comments:

- A.R.E.E.N.A.D.I.R.A - said...

mersti kitorang rindu kan part6 sekalian..nnt kalu ad pe2 news, cmfirm areen post kt fb ngn blog..tggu taw....drpd adik beradik kesatria...

ReHaN aZmAn said...

huhu bgush adk areen,,k.rhan 2ngu taw,,nk taw cite2 yg gembira2 dr korg,,:)