Monday, May 16, 2011

sentap!!

agak la kan weyh nak post cm2,,
taw la ko ade hak tp xyah la nk show sgt,,
giler la mcm desperate je ak tgk kau nie,,
aissshhh panas btowl la ak ngan kau nie,,
ak ase ak malas nak show2 sgt pasal relation ak,,
ak,die n mbr2 terdekat ak taw puwn okeyh dah,,
kau puwn siasat la sblm nak tuduh2 nie kan,,
ak knal dgn die lagi lame la weyh,,
memandai ske2 ko nak kate die ngan ak an,,
ko taw ape,,
weyh pompuan ko ingat ko hebat sgt ke ha,,
ak diam2 ko ingat ak nie pe ha,,
nak kate xpandai terlebih pandai kan,,
ko nak die ko amek r,,,
adui ape la masalah kau nie,,
mesti ko kate nape ak trase an,,
mane xtrase weyh sebab ko tnye2 ngan die tbe2 ak bc post kau cm2,,
agak la kan pompuan,,
weyh tolong la weyh prangai ko cmni ko ingat de org nak ke kat kau,,
kalau ade tu alhamdullilah la kan,,
ubah la prangai kau,,
kau puwn jgnla nk percaya laki tu bulat2,,
bru kne layan baek dah rse laki tu ske kau,,
ah xpaham la ak,,
kalau kau nak ak explain depan2 lagi ak ske weyh,,
tp ko brani ke??
sebab ak de semua jawapan,,

pandai2 la korang bace,,
sape expert taw la nak bc cmane,,
AH PUAS AK!!!!!!